Játék egy öreg motorral

X4 - 125

7

2015. január 20. - bervas

Megjött a szerelési könyv. Csomó fontos mérési adat benne van... de végsebesség és fogyasztás nincs. Azt viszont megtudtam belőle, hogy külön volt délkelet-ázsiai kivitel és európai kivitel, de az európai kivitel még pluszban országfüggő. Vannak a könyvben mérési adatok, határértékek, úgyhogy fogom tudni ellenőrizni a dolgok kopottságát.

Ami érdekes, hogy 3e km-enként kell légszűrőt olajozni, gyújtást ellenőrizni és hengerfej csavart utánhúzni. Emellett 6e km-enként gyertyacserét, hengerfej kormozást ír elő, valamint 12e km-enként megszakító cserét.

Közben megjött egy pót berúgókar a szétkopott ricnijű gyári helyett. Annak más baja is van, nem akarom javítani. Az új kuplungbowdenre még várok. A napokban annak is érkeznie kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://gt125.blog.hu/api/trackback/id/tr657090841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása