Játék egy öreg motorral

X4 - 125

23

2015. március 30. - bervas

Beletekertem 160 km-t a vasba. Országúton mentem, széllel egy irányba és szembe is. Hátszélnél megvolt a tartós 95-100 km/h óra szerint. Sajnos olyankor beleng a mutató, össze-vissza vacakol. Mivel óracsere után is ezt csinálja, vagy a spirál, vagy a hajtás a problémás. Mivel a kerék berugózásakor hülyül meg, nagy valószínűséggel spirál csere lesz. Egyszer.

Széllel szemben, illetve dombnak felfelé inkább tartós negyedik fokozat megy, az ötödiket nem bírja. A negyedik kiforog végig, csak nem akartam tartósan 9000 felett pörgetni. Néha még előzni is tudtam út közben. Egyébként tartom a forgalom tempóját, szörfölök a nagyon vékony teljesítmény zónában. Az úttartás jó, a váz kellően merev, de pár lóerő még jól jönne.

A jobb csapszeg nem szereti az abúzust, egyre csörgősebb. A kuplung torziós csillapítása döglött, azzal is kellene csinálni valamit, mielőtt törik benne valami. Lesz ebből projekt az őszre, úgy érzem.

A bejegyzés trackback címe:

https://gt125.blog.hu/api/trackback/id/tr457319502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása